Reteta adaptata de aici http://adamache-laura.blogspot.com/2010/11/aripioare-de-pui-crocante.html
Ingrediente:
aripi de pui si pulpe
125 gr ketchup
1 ceapa mica
1 pahar de vin alb
1 lingurita boia dulce
1/2 lingurita piper
3 linguri ulei floarea soarelui
3 catei de usturoi tocati
sare
Preparare:
Taiem pulpele si aripile astfel incat sa fie cat mai subtiri.
Punem intr-un vas toate ingredientele pentru marinata si adaugam carnea. Daca nu este acoperita complet, mai adaugam vin alb. Acoperim vasul cu un capac si il bagam la frigider pentru 2-3 ore.
Dupa 3 ore, scoatem vasul din frigider, scurgem bine carnea de marinata si o asezam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu