luni, 22 noiembrie 2010

Carne de pui marinata


Reteta adaptata de aici http://adamache-laura.blogspot.com/2010/11/aripioare-de-pui-crocante.html

Ingrediente:

aripi de pui si pulpe

125 gr ketchup

1 ceapa mica

1 pahar de vin alb

1 lingurita boia dulce

1/2 lingurita piper

3 linguri ulei floarea soarelui

3 catei de usturoi tocati

sare

Preparare:

Taiem pulpele si aripile astfel incat sa fie cat mai subtiri.

Punem intr-un vas toate ingredientele pentru marinata si adaugam carnea. Daca nu este acoperita complet, mai adaugam vin alb. Acoperim vasul cu un capac si il bagam la frigider pentru 2-3 ore.

Dupa 3 ore, scoatem vasul din frigider, scurgem bine carnea de marinata si o asezam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.

Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cauta reteta