joi, 17 februarie 2011

Pui cu ciuperci




Reteta de la sotia unui coleg al sotului meu :P

Ingrediente:

cca 700 g ciuperci champignon
piept de pui
ceapa
morcov
boia ardei iute/ardei iute tocat marunt
usturoi

Preparare:

Se spala ciupercile(champignon),-nu se curata de coaja( contine vitamine etc.),se taie cubulete de marimea dorita,se calesc impreuna 1 ceapa mare+ 1 morcov ras in putin ulei pana miroase a pajit;se adauga pieptul de pui taiat cuburi si se caleste pana devine un pic alb uniform; se adauga ciupercile taiate anterior ,nu se adauga decat max 1 lingura de apa,se lasa la foc potrivit pana isi lasa ciupercile seama proprie,se fierb la foc mic 20-25 min.apoi se adauga piper,cimbru,sare,boia iute si usturoi(taiat la cutit sau pisat)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cauta reteta