vineri, 24 decembrie 2010

Carnaciori in foietaj






Reteta de aici: http://edithfrincu.blogspot.com/2008/08/carnaciori-in-foetaj.html. Sunt foarte buni si aspectuosi!

Ingrediente:


carnati
aluat foietaj
1 ou
susan, mac (optional)

Preparare:

Se pot folosi orice fel de carnati subtiri. Taiem carnatii in bucati de cca 5-6 cm lungime.
Am mai intins putin foaia de foietaj dupa ce s-a dezghetat si am taiat-o fasii late de ca 1-1,2 cm.
Am pus pe fiecare bucata de carnat o fasie de aluat, in spirala, suprapunand putin fasiile intre ele.
Se pun in tava de la cuptor pe hartie de copt, se ung cu galbenus de ou.si daca vreti puneti susan sau mac deasupra. Dati la cuptorul incins cca 25-30 de minte pana este facut foetajul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cauta reteta